• Sinds halverwege 2008 hebben wij ons systeembeheer uitbesteed aan Altijd Aan. Ons netwerk van PC’s en Mac-computers is door Altijd Aan optimaal ingesteld om te voldoen aan de eisen van onze klanten. Daarnaast wordt er bij eventuele problemen altijd snel geschakeld om zo snel mogelijk het probleem op te lossen. Dit wordt zeer gewaardeerd want hierdoor kunnen we een hoge servicegraad bieden aan onze klanten. Of het nu gaat om een servermigratie of kleinere technische problemen, bij Altijd Aan kun je hiermee altijd aankloppen.

  Free for One Hans Benschop
 • Altijd Aan is al jaren mijn vaste adres voor IT beheer. Bij ons is het belangrijk dat we altijd online zijn omdat we anders klanten mislopen. Altijd Aan staat altijd voor ons klaar, als het moet zelfs in het weekend!

  Sportzeker Mark Staal
 • Sinds 2009 verzorgt Altijd Aan het systeembeheer voor Van Dort. Ongeveer een keer per maand wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Kleine aanpassingen tussendoor worden direct uitgevoerd. In de zomer van 2011 heeft Altijd Aan de server gemigreerd van Windows Small Business Server 2003 naar 2011. De accountant kan nu ook op afstand meewerken. Door voortschrijding van de techniek is het ondoenlijk naast de dagelijkse werkzaamheden het systeembeheer er zelf bij te doen. Een betrouwbare flexibele partner is dan een noodzaak! We hebben met Altijd Aan deze flexibele partner gevonden die afhankelijk van de directe noodzaak eventueel ad hoc zaken oplost. We vinden in Altijd Aan ook een gesprekspartner voor toekomstige hardware/softwarematige oplossingen in aanvulling op of ter ondersteuning van onze bedrijfsprocessen.

  Technisch Installatie Buro Van Dort Michel van Dort
 • Management-sharing laat zich sinds 2009 in al haar ICT-zaken door Allard van den Brul (Altijd Aan) begeleiden en adviseren. Dit is deels een ondersteuning op afstand, maar ook, indien nodig, op de werkplek zelf. Het grote voordeel van het werken met Allard, is dat hij ook bij calamiteiten (bijvoorbeeld het crashen van een pc) in staat en bereid is om snel te handelen. Een andere plus is dat Allard in staat is om ingewikkelde ICT-zaken dusdanig te vertalen, dat ook ik, als leek, het lijk te begrijpen.

  Management Sharing Guus de Jonge
 • Ons kantoor heeft de ICT-werkzaamheden al ruim twee jaar uitbesteed aan Altijd Aan en dit naar volle tevredenheid. Allard zorgt voor het beheer van de infrastructuur en helpt ons de 'kleine' dingen zelf af te handelen. De ondersteuning op afstand is voor onze medewerkers in het buitenland een pluspunt. Wat erg plezierig is, is zijn pro-actieve benadering: een paar dagen geleden was in het weekend de internetverbinding uitgevallen. Allard heeft de verbinding zondagavond al hersteld, zodat wij op maandagochtend direct aan het werk konden en geen last van de storing hebben gehad.

  Context, international cooperation Petra van Os
Allardklanten